Brăila – noul showroom Romagra Utliaje Agricole

În această săptămână Romagra Utilaje Agricole, în cooperare cu S.C. Crop Distribution, a deschis în localitatea Vărsătura (Brăila), pe strada Principala, nr. 112, cel de-al doilea showroom de utilaje și echipamente agricole.

Pe o suprafață de peste 2000 mp vor fi expuse utilje și echipamente de la firme de top. Fermierii vor putea vedea și achiziționa o gamă largă de utilaje de cea mai înaltă calitate la prețuri corecte.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii, compania Romagra Development cultivă în acest moment peste 2.000 hectare de tren agricol, în județul Constanța. La începutul anului 2023 compania a continuat dezvoltarea și a deschis în localitatea Ovidiu o divizie care se ocupă cu importul și comercializarea unei game variate de utilaje agricole. Colaborarea cu 14 companii de marcă în producția echipamentelor și utilajelor agricole din Italia, Suedia, Turcia sau China a făcut ca în scurt timp compania Romagra Development să devină un reper pentru fermierii în căutare de utilaje agricole de calitate.

Compania oferă și produse alternative, similare mărcilor consacrate, la același nivel de calitate dar la prețuri foarte accesibile pentru fermieri. Pentru întreaga gamă de utilaje și echipamente agricole, începând cu utilaje pentru pregătirea terenului, mașini de semănat, echipamente de recoltat și terminând cu utilaje de ridicat și transport echipa de sprijin tehnic oferă consultanță specializată la achiziționare, garanție și servicii de post vânzare de cea mai înaltă calitate. Comercializarea de drone pentru agricultură și sisteme GPS, în colaborare cu renumite companii din domeniu, oferă fermierilor o nouă deschidere către tehnologie și agricultura de precizie. Experții Romagra Development asigură training și instruire pentru întreaga gamă de produse de înaltă tehnologie comercializate.

În parteneriat cu instituții bancare compania Romagra Development a dezvoltat instrumente de credit și leasing pentru fermieri cu plăți reduse și dobânzi atractive. În cadrul acestor variante de plată se poate opta pentru achitarea sezonieră și termene de până la 5 ani de zile. Compania Romagra Development sub sloganul TOTUL PENTRU FERMIERI își dorește să devină unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente agricole pentru fermieri din România.

Ne găsiți:

  1. Localitatea Ovidiu (Constanta) DN2A, Km 196 (vizavi Peco Celsy),
  2. Localitatea Vărsătura (Brăila), strada Principala, nr. 112
  3. Pe website-ul nostru www.romagra.com
  4. E-mail vanzari@romagra.com
  5. Numărul de telefon 0769 019 766.

Related Posts