Romagra, demonstrație de utilaje agricole

În data de 3 Aprilie 2024 a avut loc în comuna Peștera din județul Constanța o demonstrație specială de utilaje și echipamente agricole, unde au fost prezentate cele mai noi tehnici și tehnologii de cultivare a solului.

Evenimentul organizat de către Romagra Utilaje Agricole s-a bucurat de un succes deosebit prin participarea a peste 50 de fermieri cât și alți invitați care au putut observa în lucru utilaje de ultimă generație din domeniul Agriculturii.

Principalele atracții ale evenimentului au fost grapele cu discuri ILGI (Raptor, Apollo) și tractoarele ArmaTrac (125CP + tractor livadă/vie). Demonstrația utilajelor ILGI pe teren a atras toți participanții care au putut să observe calitatea lucrărilor în timp real dar să și discute cu specialiștii companiei sau cu fermieri care utilizează deja aceste echipamente.

Tractoarele ArmaTrac comercializate de compania Romagra Utilaje Agricole pe piața din România beneficiază de motoare Perkins, cutii de viteze ZF și sunt disponibile într-o gamă extinsă de modele, de putere cuprinsă între 58 și 125CP.

Au fost prezentate de asemenea cu această ocazie echipamente Agrotech, cisterne, remorci și bancuri cu scule deosebit de apreciate de către cei prezenți.

Unul dintre partenerii evenimentului, Crama Saidia, a găzduit o degustare de vinuri alese cu grijă, în timp ce Emira Catering a pregătit cu măiestrie o gustare tradițional turcească pentru invitați, creând un moment perfect pentru a lega noi conexiuni și a împărtăși experiențe personale.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii, compania Romagra Development cultivă în acest moment peste 2.000 hectare de tren agricol, în județul Constanța. La începutul anului 2023 compania a continuat dezvoltarea și a deschis în localitatea Ovidiu o divizie care se ocupă cu importul și comercializarea unei game variate de utilaje agricole. Colaborarea cu 14 companii de marcă în producția echipamentelor și utilajelor agricole din Italia, Suedia, Turcia a făcut ca în scurt timp compania Romagra Development să devină un reper pentru fermierii în căutare de utilaje agricole de calitate.

Compania oferă și produse alternative, similare mărcilor consacrate, la același nivel de calitate dar la prețuri foarte accesibile pentru fermieri. Pentru întreaga gamă de utilaje și echipamente agricole, începând cu utilaje pentru pregătirea terenului, mașini de semănat, echipamente de recoltat și terminând cu utilaje de ridicat și transport echipa de sprijin tehnic oferă consultanță specializată la achiziționare, garanție și servicii de post vânzare de cea mai înaltă calitate. Comercializarea de sisteme GPS, în colaborare cu renumite companii din domeniu, oferă fermierilor o nouă deschidere către tehnologie și agricultura de precizie. Experții Romagra Development asigură training și instruire pentru întreaga gamă de produse de înaltă tehnologie comercializate.

În parteneriat cu instituții bancare compania Romagra Development a dezvoltat instrumente de credit și leasing pentru fermieri cu plăți reduse și dobânzi atractive. În cadrul acestor variante de plată se poate opta pentru achitarea sezonieră și termene de până la 5 ani de zile. Compania Romagra Development sub sloganul TOTUL PENTRU FERMIERI își dorește să devină unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente agricole pentru fermieri din România.

Localitatea Ovidiu (Constanta) DN2A, Km 196 (vizavi Peco Celsy),

Localitatea Vărsătura (Brăila), strada Principala, nr. 112

Pe website-ul nostru www.romagra.com

E-mail vanzari@romagra.com

Numărul de telefon 0769 019 766.

Related Posts