Despre noi

Determinați să vă găsim soluția potrivită!

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii, compania Romagra Development cultivă în acest moment peste 2.000 hectare de tren agricol, în județul Constanța. La începutul anului 2023 compania a continuat dezvoltarea și a deschis în localitatea Ovidiu o divizie care se ocupă cu importul și comercializarea unei game variate de masini agricole. Colaborarea cu 14 companii de marcă în producția de echipamente agricole și utilaje agricole din Italia, Suedia, Turcia sau China a făcut ca în scurt timp compania Romagra Development să devină un reper pentru fermierii în căutare de masini agricole de calitate.

icon

Precizie

Oferim soluții tehnice raportate mecanic și economic la nevoile dvs.

icon

Tehnică

Produsele regăsite în oferta noastră sunt de înaltă calitate, construite prin tehnologii moderne.

icon

Livrare la timp

Livrăm pe teritoriul României în timp util și în condiții avantajoase.

Experiența ne recomandă

Compania oferă și produse alternative, similare mărcilor consacrate, la același nivel de calitate dar la prețuri foarte accesibile pentru fermieri. Pentru întreaga gamă de utilaje și echipamente agricole, începând cu utilaje pentru pregătirea terenului, mașini de semănat, echipamente de recoltat și terminând cu utilaje de ridicat și transport echipa de sprijin tehnic oferă consultanță specializată la achiziționare, garanție și servicii de post vânzare de cea mai înaltă calitate. Comercializarea de drone pentru agricultură și sisteme GPS, în colaborare cu renumite companii din domeniu, oferă fermierilor o nouă deschidere către tehnologie și agricultura de precizie. Experții Romagra Development asigură training și instruire pentru întreaga gamă de produse de înaltă tehnologie comercializate.

icon

425

Proiecte finalizate

icon

7.318.000

Cifră de afaceri 2021

icon

+20

Ani de experiență

icon

15

Angajați și Colegi

Succesul se construiește prin muncă

...și prin cele mai eficiente echipamente, pentru efort minim și rezultat maxim!

Credit & Leasing

În parteneriat cu Patria Bank și Raiffeisen Leasing compania Romagra Development a dezvoltat instrumente de credit și leasing pentru fermieri cu plăți reduse și dobânzi atractive. În cadrul acestor variante de plată se poate opta pentru achitarea sezonieră și termene de până la 5 ani de zile. Compania Romagra Development sub sloganul TOTUL PENTRU FERMIERI își dorește să devină unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente agricole pentru fermerii din întreaga țară.

Flexibilitate și adaptabilitate

Înaltă calitate

Sustenabilitate

Tehnologii noi

Noutăți

Awesome Services


utilaje agricole presa baloti presa balot balotiera dreptunghiulara snec cereale semanatoare paioase plug reversibil utilaj agricol cultivatoare balotiera baloti patrati cisterna apa remorca tehnologica disc cu grapa dezmiristitor echipamente utilaje echipament agricol semanatoare dublu disc utilaje agricole constanta gruber terradisc disc talere independente pluguri reversibile prese balotat vanzari utilaje agricole presa de balotat semanatoare de paioase snec pentru cereale presa de baloti presa de balotat dezmiristitor agricol semanatoare singur disc presa balotat utilaje agricole masini agricole masinarii agricole echipamente agricole echipament agricol utilaje agricultura echipamente agricultura