Romagra vă așteaptă la AgriPlanta-RomAgroTec 2024

Romagra Development SRL va participa la târgul AgriPlanta-RomAgroTec 2024, ce se va desfășura la Fundulea, Jud. Călărași, în perioada 23-26 mai. Acest eveniment reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de întâlnire pentru fermieri, producători agricoli și profesioniști din industrie, reunind cele mai noi și avansate soluții tehnologice pentru agricultură.

AgriPlanta-RomAgroTec, desfășurat pe o suprafață de peste 36 ha, îmbină eficient trei componente esențiale: expoziția în câmp, loturile demonstrative și demonstrațiile cu mașini agricole. Sub motto-ul „Din pasiune pentru agricultură”, acest eveniment a reunit, încă din primăvara lui 2011, tot ce este mai important în agricultura românească, oferind participanților nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole.

De peste 20 de ani, Romagra Development SRL s-a dedicat pasiunii pentru agricultură, aducând pe piață echipamente și tehnologii de top. La eveniment, veți avea ocazia să descoperiți gama noastră variată de utilaje agricole inovatoare, inclusiv tractoare de la ArmaTrac, renumite pentru durabilitatea și performanța lor. Aceste tractoare sunt soluția ideală pentru fermierii moderni, oferind eficiență în diverse activități agricole, de la pregătirea solului până la recoltare.

Pe durata târgului, vizitatorii vor putea explora pluguri, combine, semănători și multe alte produse avansate, menite să îmbunătățească productivitatea afacerilor agricole. Echipa noastră de specialiști în vânzări și consultanți tehnicieni va fi prezentă pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi sfaturi și soluții personalizate, asigurându-se că fiecare vizitator va avea parte de o experiență interactivă și informativă.

Romagra vă invită să vizitați standul nostru la AgriPlanta-RomAgroTec 2024 pentru a explora viitorul agriculturii și pentru a beneficia de oferte speciale valabile pe durata târgului. Suntem dedicați să susținem dezvoltarea sectorului agricol românesc prin furnizarea de echipamente de înaltă calitate și prin promovarea inovației tehnologice. Vă așteptăm cu drag la standul E31 pentru a descoperi împreună cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră agricolă!

Related Posts