Romagra Utilaje Agricole la „Ziua Porumbului” în comuna Movileni, Iasi

Pe data de 7 octombrie, în comuna Movileni, județul Iași, Asociația Grânarii a organizat ca în fiecare an evenimentul dedicat „Zilei Porumbului”. La eveniment au participat profesioniști din domeniul agricol, fermieri, producători locali, precum și furnizori de utilaje pentru agricultură.

Romagra Utilaje Agricole a participat în acest an cu un stand la care a prezentat noutăți în domeniu, utilaje deosebit de performante de o calitate superioară la un preț corect! La standul Romagra fermierii și specialiștii din domeniu au primit informații despre utilajele și mărcile vândute precum și despre noutățile pe care compania le pregătește.

După dezvoltarea showroom-ului de la Ovidiu (Constanta) compania continuă extinderea pe piața din România dorindu-și să fie cât mai aproape de fermieri și deschide săptămâna viitoare un nou showroom la Braila.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii, compania Romagra Development cultivă în acest moment peste 2.000 hectare de teren agricol, în județul Constanța. La începutul anului 2023 compania a continuat dezvoltarea și a deschis în localitatea Ovidiu o divizie care se ocupă cu importul și comercializarea unei game variate de utilaje agricole. Colaborarea cu 14 companii de marcă în producția echipamentelor și utilajelor agricole din Italia, Suedia, Turcia sau China a făcut ca în scurt timp compania Romagra Development să devină un reper pentru fermierii în căutare de utilaje agricole de calitate la prețuri corecte.

📱 Birou vânzări: 𝟎𝟕𝟔𝟗 𝟎𝟏𝟗 𝟕𝟔𝟔 (NON STOP)

📌 Showroom: CONSTANȚA, Ovidiu, DN 2A, Km 196 (vechi MPK ACTIV)

Descoperă oferta completă de utilaje de calitate la prețuri corecte: www.romagra.com

Related Posts