Romagra la Ziua Grâului Bărăgan 2023

Echipa Romagra Utilaje Agricole a participat ieri la Ziua Grâului Bărăgan, un eveniment deosebit organizat de FAPPR – Mândru că sunt fermier, în localitatea Iazu, județul Ialomița. Evenimentul aflat la a III a ediție a adunat la standuri expozanți din domeniul agricol dar și din domenii conexe acestuia. Utilaje, echipamente, tehnologii, soluții de finanțare au fost doar câteva dintre elementele care au atras numeroși fermieri și specialiști în domeniu. Conferințele derulate pe parcursul zilei au atras atenția celor prezenți prin calitatea speakerilor dar și a temelor abordate. Atmosfera deosebită, calitatea expozanților dar și vremea excelentă care a ținut cu cei prezenți au conturat imaginea unui eveniment de top care a adus multe aprecieri din partea celor care au reușit să ajungă la Ziua Grâului Bărăgan.

Romagra Utilaje Agricole a participat la această ediție cu un stand propriu și câteva utilaje din portofoliul companiei: cultivator Apollo, grapă cu discuri Aragon, cositoare, distribuitor de îngrășăminte, cisternă 10 T, remorcă 10 T. Prezența la standul Romagra a fost una deosebit de îmbucurătoare, fermierii prezenți fiind interesați de noile tehnologii dar mai ales de utilajele de calitate deosebită la un preț corect.

Mulțumim pe această cale organizatorilor pentru invitație și sperăm să ne întâlnim și la edițiile următoare!

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii, compania Romagra Development cultivă în acest moment peste 2.000 hectare de tren agricol, în județul Constanța. La începutul anului 2023 compania a continuat dezvoltarea și a deschis în localitatea Ovidiu o divizie care se ocupă cu importul și comercializarea unei game variate de utilaje agricole. Colaborarea cu 14 companii de marcă în producția echipamentelor și utilajelor agricole din Italia, Suedia, Turcia sau China a făcut ca în scurt timp compania Romagra Development să devină un reper pentru fermierii în căutare de utilaje agricole de calitate la prețuri corecte.

📱 Birou vânzări: 𝟎𝟕𝟔𝟗 𝟎𝟏𝟗 𝟕𝟔𝟔 (NON STOP)

📌 Showroom: CONSTANȚA, Ovidiu, DN 2A, Km 196 (vechi MPK ACTIV)

Descoperă oferta completă de utilaje de calitate la prețuri corecte: www.romagra.com

Related Posts